12 mars, 2012

Båtmässan tröttsam för gravidaOch deras familjer. Speciellt om man går sista lördagen för då är det som mest folk. Man orkar liksom inte gå, titta och lyssna på allt och alla. Men Kvinnliga segelsällskapet (qss) har alltid sitt årsmöte denna dag och det är rolig att gå på. Jag får litet koll på vad som händer, har hänt, träffar seglarvänner och fikar. I år träffade jag en annan blivande mamma som bekymrade sig för hur det skulle bli med seglingen och en bäbis i maj. Vi bestämde oss för att försöka segla med barnen. Hon i sin båt och jag i ordförandes båt, eller alla på ordförandes båt. Vi får se hur det blir, men några riktiga seglatser ska det bli även om jag måste nöja mig med andras båtar. Dessutom ska jag låna Piratens farfars jolle och segla mellan amningarna på sommarkvällarna, i vattnet där jag bor. Och det ska bli väldigt roligt. Men visst känns det litet konstigt att  stå på land en hel sommar. Tänk om WP får värmeslag på landbacken!

1 kommentar:

Camilla sa...

Hej, nu har jag hittat hit igen. Hade kvar ett bokmärke från förra året, fick jag tipset från din sambo på årsmötet tro? Minns inte..
Blir enormt sugen på ut och fixa jag med när jag kikar in här! Min båt är dock till försäljning (igen), och blir nog ingen ny båt i år... ska ju också leva på föräldrapenning ett tag till fr.o.m. sept ;-) Får stilla seglartörsten och hänga på min far i sommar i finska skärgården.. Men det är ju så kul att ha sitt eget och fixa med! Planera förbättringar etc!! Lycka till i maj, kanske ses vi i lekparken nu när vårsolen äntligen tittat fram (?). mvh Camilla-uppe-i-backen