24 maj, 2009

Idag kom Gourmegasten med sin bönsallad


Dagen började med kaffe vid slipen och snack om livet och killarna. Vi satte storen och så åt vi lunch och där kom den fram - den fantastiska bönsalladen som alla känner till som känner Gourmetgasten. Jag kommer ihåg hur flera av oss diskuterade den över middagen på Gäddisregattan till exempel. - Har du smakat bönasallden? Ja visst är den underbar? Så lät det. Den ger den kyligaste sjörövaren ett varmt hjärta och den mest sårade, hjärtat tillbaka.

Hon gjorde sen rent kölsvinet som rostat igen totalt och som behöver en rejäl ansiktslyftning i höst. Under tiden ska jag reda ut om jag kan låta det vara under sommaren och låtsas som om det inte finns. Gourmetgasten som varit slöjdlärare lärde mig om skruvar och järn också. Så kollade vi in hennes båtplats och diskuterade vilken båt hon ska köpa. Kul, kul.

Helgen summerad: Jag båtjobbade till sena kvällar onsdag och torsdag och var inte på strålande humör. Men helgen slutade jättebra tack vare polare. Tack.

Helgens låt: All Nighmare Long, Metallica.

4 kommentarer:

PD sa...

Hon gourmegasten får gärna komma och hjälpa till hos mig med.
Då kanske man får smaka på bönsalladen även här.
PD.

Robert sa...

Så trevligt rörigt det ser ut.

TL sa...

Världen är liten! På fm sitter man och gäspar över en gymnasiekatalog. På em ramlar man över en kul läsning om segling och tycker sig känna igen författaren. I morn bär det av med stor båt till Sandhamn, men ska på nått sätt försöka återgälda den fina läsningen med egen seglingshistoria om seglatsen Mälaren runt 08.
Segla lugnt! /Tomas

Sailing White Pearl sa...

Jasså minsann. Ja världen är liten... Sandhamn är bra så här års. Ja det vill vi höra om - Mälaren runt. Haffa mig i Södertälje stadshus nästa gång du är föbi.