23 maj, 2016

Idag sjösattes både WP och Fun


Solen sken och allt kändes fantastiskt men också väldigt konstigt. I år har jag inte vårrustat WP. Det har Björn gjort. Sen har den fått nytt namn - Calypso. Björn och Calypso. Det kommerr att bli jättebra och Calypso ska bo i Västervik.

Fun som är min nya båt (ja min nya båt, jag har köpt ny båt, herregud) den har Martin vårrustat. Istället har jag haft koll på båda båtarna, litet från sidan och gjort vissa insatser. Jag har alltså inte full kontroll och jag jobbar på att leva med det. Jag är litet trött.

Min gamla underbara båtplats som jag haft sen 2006 ska jag hyra ut hela sommaren och istället hyr jag en annan båtplats av Gourmetgasten och den har i och för sig också kvällsol och är perfekt för nya båten, men det är nytt allting. Som att jag ska ska ta vänster istället för höger efter mastkranen. Jag kommer att gå fel hela sommaren. Den nya båten känns jättestor och jag förstår inte hur vi ska få upp masten. Är den här båten verkligen min? Men snart ska jag flytta in. Hoppas att vi kommer att gilla varandra Fun och jag. Båda båtarna flyter och motorerna brummade. Tack för sjösättningen Rickard och gänget.