18 januari, 2009

Grå söndag, piratdekal och fuktboll


Liksom förra veckan behövde jag komma ut på landet och till båten för att ”touch base” så jag drog på mig mina favoritbåtkläder och åkte dit. Det var inte många som kände som jag för marinan var död. Kallt och blåsigt men skönt ändå att vara där ett tag, kolla läget och fundera.

Jag tror (för jag kommer inte ihåg att jag har hört talas om den här båten) att det är marinans arbetsbåt som har den här coola piratmålningen i akterspegeln. Den flaggar också, på taket, mitt i vintern, och det ser rätt kul ut. Eftersom White Pearl är döpt efter Pirates of the Carribeans Black Pearl och jag tjänar piratpoäng, så funderar jag på om jag inte ska ha en piratdekal i akterspegeln. Hur coolt vore inte det på en skala från ett till fem. Åtta minst.

Mina fuktbollar (för jag tror otroligt nog inte att de har nåt mer avancerat namn) har inte slukat så mycket fukt och då är det ju säkert rätt att tro att det inte är så fuktigt i båten. Bra.

Annars är gps-inköpet på gång i och med rätt kontakter som jag verkligen uppskattar. Tur igen. Bearbetar Maringuiden för att bli länkad från deras webb och de är intresserade, i alla fall inte ointresserade, vilket är ett framsteg. Jag har kopplat på Google Analytics för att mäta antalet besökare på bloggen också. Nåt jag skulle ha gjort för länge sen. Och så har marinans klubb länkat till bloggen och det är jättekul för då kan mina båtgrannar hålla reda på vad jag har för mig.

Dagens låt: Numb, Linkin Park.

3 kommentarer:

PD sa...

Jag har nu läst din blogg från början till slut och om jag får så skulle jag vilja ge dig en piratpoäng till.
Och det för att du är orädd för att ta itu med nya saker och för att du är smart nog att fråga när det är något som du inte kan.
PD.

Jag - bakom Sailing White White Pearl sa...

Tack för det finaste beröm jag fått.

Helena och Quince sa...

Tack för länken! Nu har jag njutit fina båtbilder och lärt känna dig litegrann.

I retur skickar jag dig min blogg, full av hund istället för båt ;)